Освоени награди на Општинскиот натпревар по математика

0
74
На 04.02.2023 година во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ се одржа Општинскиот натпревар по математика на кој под менторство на предметниот наставник Рада Иванова ученикот Стефан Крстев од VI-3 одд. е пофален и под менторство на предметниот наставник Јулијана Николовска ученикот Јован Божинов од VIII-3 одд. освои III награда, а ученичката Тамара Јангеловска од IX-1 одд. е пофалена.
 
Честитки за учениците и наставниците ментори!