Освоени места на Општинскиот натпревар по хемија

0
93
 На 24.02.2023 година се одржа Општинскиот натпревар по хемија на кој под менторство на предметниот наставник Снежана Јорданова следните ученици ги постигнаа следните резултати:
  • Анастасија Богданова IX-1 одд. I место;
  • Алекс Адемов IX-1 одд. III место;
  • Тамара Јангеловска IX-1 одд. III место;
  • Александра Стојанова IX-1 одд. III место и
  • Марија Трифунова IX-1 одд. пофалена.
Честитки за учениците и наставникот ментор!