Освоени награди на Општинскиот натпревар по природни науки и биологија

0
61
На 10.03.2023 година онлајн се одржаа натпреварите по природни науки и биологија на кои се постигна следново:
– под менторство на одд. наставник Васка Серафимова се следните резултати: Никола Белдедовски II награда, Анастасија Иванова II награда, Леон Додевски II награда, Жаклина Николова III награда, Теодор Атанасов III награда;
– под менторство на одд. наставник Дивна Јанушова се следните резултати: Ана Трендова II награда, Милена Постолова II награда, Јана Николова II награда, Јонус Мустафов II награда, Лилјана Џамова III награда;
– под менторство на предметниот наставник Снежана Јорданова се следните резултати: Христијан Костадинов V-1 одд. III награда и Христијан Стоилков V-1 одд. пофален; Стефан Крстев VI-3 одд. I награда, Давид Стојанов VI-1 одд. III награда и Матеј Арсов VI-1 одд. пофален;
– под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова се следните резултати: Јован Божинов VIII-3 одд. III наградаАнастасија Богданова IX-1 одд. III награда, Тамара Јангеловска IX-1 одд. III награда, Александра Стојанова IX-1 одд. III награда и Елена Павлова, Мелани Карова, Јана Станкова, Мила Филипова, Мартина Анастасова сите од VII-3 одд.Сара Миткова VIII-3 одд., Марија Трифунова IX-1 одд. пофалени.
Честитки за учениците и наставниците ментори!