Освоени награди на Општинскиот натпревар по англиски јазик

0
63
На 18.03.2023 година се одржа Општинскиот натпревар по англиски јазик на кој под менторство на предметниот наставник Марија Атанасова се постигнаа следните резултати:  Јован Цветанов V-3 одд. II награда, Филип Ангелов IX1 одд. III награда и Стефан Крстев VI-3 одд. пофален.
 
Честитки за учениците и менторот!