Обезбедено учество на Државниот натпревар по физика

0
75
 Под менторство на предметниот наставник Глигорчо Гацовски ученикот Јован Божинов од VIII-3 одд. со освоените поени на Регионалниот натпревар по физика кој се одржа на 8 април во Свети Николе, обезбеди учество на Државниот натпревар.
Честитки за ученикот и за наставникот ментор!