Освоени награди на Регионалниот натпревар по англиски јазик

0
73
На 8 април се одржа Регионалниот натпревар по англиски јазик на кој под менторство на предметниот наставник Марија Атанасова се постигнати следните резултати: 
Јован Цветанов V-3 одд. II награда и Филип Ангелов IX1 одд. III награда.
 
Честитки за наградените ученици и за наставникот ментор!