Обезбедено учество на Државен натпревар по германски јазик

0
97
На 12 април во ООУ „Сандо Масев“ во Струмица се одржа Регионалниот натпревар по германски јазик на кој под менторство на предметниот наставник Сања Павлова Димитрова учениците Јана Гацовска и Томислав Стоилов од VI-3 одд. и Јована Велкова од VI-1 одд. обезбедија учество на Државниот натпревар кој ќе се одржи во месец мај.
Честитки до учениците и наставникот ментор!