Освоени награди на Државниот натпревар по природни науки

0
173
На 10.06.2023 година на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа Државниот натпревар по природни науки на кој под менторство на одд. наставник Дивна Јанушова ученичката Ана Трендова освои II награда и под менторство на предметниот наставник Снежана Јорданова ученикот Стефан Крстев од VI-3 одд. освои III награда.
Честитки за наградените ученици и наставниците ментори!