Friday, April 19, 2024
ПочетнаНовостиАктивностиОдбележан 22 септември – Меѓународниот ден без автомобили

Одбележан 22 септември – Меѓународниот ден без автомобили

На 22 септември со велосипедската тура „По патеката на оризот“, Општина Кочани повторно го одбележа Меѓународниот ден без автомобили. Од нашето училиште учествуваа ученици од предметна настава заедно со наставниците по ФЗО Сашко Анастасов и Зоран Минов и други предметни наставници и ученици од предметна настава, возеа на релација долга 10 километри, Кочани – Горни Подлог – Мојанци – Грдовци – Кочани.

RELATED ARTICLES

Most Popular