Friday, April 19, 2024
ПочетнаНовостиАктивностиОдбележан 26 септември - ден на европските јазици

Одбележан 26 септември – ден на европските јазици

На 25 септември под менторство на предметниот наставник Сања Павлова Димитрова се одржа работилница за одбележување на 26 септември – ден на европските јазици, а беа опфатени ученици од предметна настава од неколку паралелки.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular