Saturday, May 18, 2024
ПочетнаНовостиАктивностиАктивности во рамки на одбележување на Детската недела

Активности во рамки на одбележување на Детската недела

Во текот на Детската недела од 2 до 8 октомври во училиштето се реализираа најразновидни активности во кои се вклучија ученици и од одделенска и од предметна настава. На 6 октомври се одржа манифестацијата по повод Детската недела 2023, на која со ритмичка точка на песната Азбука најубава се претставија учениците од второ и трето одделение.

RELATED ARTICLES

Most Popular