Освоени награди на Општинскиот натпревар по биологија

0
40
На Општинскиот натпревар по биологија кој се одржа на ден 16.02.2024 г., нашите ученици под менторство на наставничката Анита Стојанова ги постигнаа следните резултати:
🥇Прва награда Стефан Крстев VII 3 одд.
🥈Втора награда Јован Божинов IX 3 одд.
Трета награда :
🥉Јана Станкова VIII 3 одд.
🥉 Елена Павлова VIII 3 одд.
🥉 Вероника Грозданова IX2 одд.
Благодарница за Учество :
🎖Мартина Атанасова VIII 3
🎖Сара Миткова IX 3