Освоени награди на Општинскиот натпревар по природни науки

0
41

На Општинскиот натпревар по ПРИРОДНИ НАУКИ кој се одржа на ден 23.02.2024 год. , нашите ученици под менторство на наставничката Снежана Јорданова ги постигнаа следните резултати:

Јусуф Латифов VI одд.

Матеј Синанов VI одд.

Давид Горгиев VI одд.