Освоени награди на општинскиот натпревар по хемија

0
39
На Општинскиот натпревар по ХЕМИЈА кој се одржа на ден 23.02.2024 год. , нашите ученици под менторство на наставничката Снежана Јорданова ги постигнаа следните резултати:
 
 
 
All reactions:
You, Julijana Nikolovska, Sanja Krsteva and 42 others