Општинскиот натпревар Прва помош

0
9

Знаењето кое ќе се стекне, кога ќе сфатиш дека тимската работа, истрајноста, упорноста и давањето на максимумот од себе се многу важни чинители на нештата, освоеното место станува споредна работа.

4ти на Општинскиот натпревар Прва помош под менторство на наставничката АНИТА СТОЈAНОВА.