Регионален натпревар по хор и оркестар

0
20
Честитки за нашите ученици кои под менторство на наставникот Дарко Ристов достојно се претставија на регионалниот натпревар и со тоа добија пласман за учество на државниот натпревар:
🥇Училишен оркестар – ПРВА награда 96 поени
🥇 Вокална интерпретација – Амит Ибраимов 7-2 одд. – ПРВА награда 98 поени
Честитки на учениците и менторот за постигнатиот успех!