Учество на Меѓународна конференција

0
34

Во соработка со ОХО меѓу Danube Delta Project и UNESCO, нашето училиште ќе учествува на меѓународна конференција во Букурешт, на тема Give Light to Your Planet with Good Deeds.

Претходна објаваПредавање на тема: Водата и нејзиното значење
Следна објаваОдржан Општински натпревар во хор и оркестар при основните и средни училишта во Кочани