Дводневна обука за формални и неформални начини на соработка меѓу локални здруженија и локални власти

0
12

На 1 и 2 Декември 2016 година во ресторант Але – Дар, Кочани се одржа дводневна обука како дел од проектот „Подобрување на учеството на помалите заедници на локално ниво“ финансиран од Делегација на Европска Унија. Целта на овој проект е зајакнување на капацитетите за промоција за меѓу-културно разбирање, соработка и толеранција, заштита на правата на заедниците и заштита против дискриминација.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име