Учество на Регионален натпревар во хор и оркестар

0
15

На 23.04.2017 година се одржа регионалниот натпревар во хор и оркестар на кој учествуваа сите училишни хорови и оркестри од основните и средните училишта од општина Кочани и регионот. Под менторство на наставникот Дарко Ристов нашиот училишен оркестар освои II место, а училишниот хор освои III место.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име