Прием на првачиња во учебна 2017-2018 година

0
62

На 04.09.2017 година во нашето училиште свечено беа пречекани и примени новите првачиња. Во нивна чест беше организирана свеченост од страна на учениците од IV одд. под менторство на одд. наставник Дивна Јанушова.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име