Втор форум од проектот Здружени сили за заеднички интереси

0
76

На 13.11.2017 година со почеток од 12 часот во салата на Општина Кочани се одржа вториот форум од проектот Здружени сили за заеднички интереси на кој присуствуваа претставници од невладини организациии од нашата општина, претставници од нашето училиште и од ОУ „Никола Карев“ и ОУ „Св. Кирил и Методиј“. Се дискутираше на 3 теми: образование, инфраструктура и здрава животна средина.